Hitta bra kontorsstädning i Stockholm

Hitta bra kontorsstädning i Stockholm

Att hitta bra kontorsstädning i Stockholm och även i andra delar av Sverige kan vara svårare än vad många tror. I den här texten berättar vi därför om vad ni måste tänka på för att hitta bra kontorsstädning i Stockholm!

Kontorsstädning som passar er

Städningen ska utföras på ett sätt som passar er och det kan vara dagtid eller kvällstid och i stora lokaler. Det även vara bra att ha en städare där hela tiden som hela tiden håller rent vilket kan vara viktigt på vissa platser där det springer in och ut människor hela tiden. På vintern så blir det mer smutsigt än vanligt och då är det viktigt att man håller kontoret rent hela tiden. Intrycket som ni ger era kunder är jätteviktig. Städning i Stockholm kan se ut på olika sätt och normalt så ska ett kontor städas varje dag. Det som görs är så klart moppning av golv och tömning av papperskorgar och andra sopor. Vill man även att disken skall rengöras så går det även att beställa det, men det brukar inte ingå i det vanliga paketet. På toaletten så fylls papper på till nästa dag och allt torkas av och rengörs så att det är rent och snyggt.

Beroende på hur ert kontor ser ut så dammsuger man även vissa korridorer som har tygmattor. Det går alltid att lägga till tjänster om man vill, som att få alla kontorsbord avtorkade varje dag I ett normalt paket så torkas bara de öppna ytorna av. Det som är viktigt för er, det ska ni ta upp och så klart även ta in en offert på vad det kommer att kosta. En viktig sak här som inte många tänker på är att en offert kan vara uppbyggd på ett sätt där man bara tar upp själva grund städningen och sen tar man extra betalt för andra tilläggstjänsterna, så påpeka att ni vill ha pris på allt, även dessa extra tjänster.

Kvalité och miljö i kontorsstädningen

Kvalité är också en viktig del och fast en firma är billigare än en annan så kanske de utför en mycket bättre städning och då kan det vara bra att betala lite extra för det. En annan sak är miljön där firman som utför kontorsstädning i Stockholm ska vara medveten om. Vissa företag har även höga krav på miljövänlig städning som att använda naturliga och icke-farliga städ produkter.  Det finns flera städföretag i Stockholm som har en miljövänlig kontorsstädning.